steewie

steewie

steewie
Takto sme ich odhalili Zdroj: rusafu.com
 
Valiant
Valiant | 23.3.2022 12:19

Ďakujem. Presne takto to je.

Ale dnešný progesívno-liberárni-zväzáci toto nikdy nepochopia. Oni si myslia, že slobodu slova vymysleli "naši" predkovia ako Franklin, Voltaire a podobní hlupáci, ktorým sa zatmel mozog.


Len tak
Len tak | 23.3.2022 12:29

Súhlasím s tebou, Valiant.

U nás nie je sloboda slova, lebo progresívci a zväzáci si môžu vykrikovať, čo chcú, a tým slobodu slova devalvujú. Ako môžu kadejakí liberáli a ateisti prekrikovať dôstojné slová právoplatne zvolených zástupcov ľudu, či právoplatných samozvolených zástupcov boha ? Kde tu je sloboda slova ?


Naopak, v Rusku môže slobodne rozprávať každý, kto má čo povedať. Napríklad pravoslávna cirkev a vláda. Ich monológy tam nikto nenapadá, nikto neprekrikuje, pretože je tam sloboda slova a majú nárok na nerušenú prezentáciu názoru.


Valiant
Valiant | 23.3.2022 13:38

Netvár sa, že nevieš o čom hovorím. Progresívny zväzáci si myslia, že keď zakážu niektoré myšlienky, tak tieto zmiznú. Nemá význam na tejto platforme debatovať o tom, či majú mať hlavné správy slobodu písať ruskú propagandu, lebo tieto debaty už viedli naši predkovia stovky rokov a došli k tomu, že áno. Bohužiaľ progresívna mládež sa z histórie učiť odmieta a tak si budú musieť oni, alebo ich deti, boj o slobodu zopakovať.


Len tak
Len tak | 23.3.2022 14:31

Jasné! Už som to pochopil!

Progresívni zväzáci si myslia, že ak zakážu tvrdiť, že 1+1=3, tak zmizne svätá trojica.

A pritom tvrdenie 1+1=3 je úplne totožné s tvrdením, že 1+1 = hocikoľko. Okrem 2, samozrejme, to tvrdia iba NPC.


Len tak
Len tak | 23.3.2022 14:35

Zhodneme sa, valiant.

Progresivna mládež je horšia ako liberálna. A liberálna je horšia ako tá bývalá kacírska.

Prospelo by, keby sme sa mohli s progresívcami a liberálmi vysporiadať pekne po starom, nebojím sa povedať konzervatívne.

Upáliť ich. Alebo ako by to urobili v cárskom/sovietskom/dnešnom rusku, kde sú guľky lacnejšie ako drevo. Odstreliť.

Progresívne deti sa neradi učia, to je fakt. Ani sa nedokážu namemorovať očenáš, ako tie katolícke či právoslávne.


Valiant
Valiant | 23.3.2022 16:48

Len tak: Ty si fakt zanietený inkvizítor, takže už posledná reakcia. To že 1% ľudí tvrdí, že 1+1=3 a 99% ľudí tvrdí, že 1+1=2, nedáva právo tým 99% aby uvalili cenzúru na to 1%, nevraviac o tom, že ich to nijako bezprostredne neohrozuje a ten zákaz im aj tak nijako nepomôže. A keď hovorím o bezprostrednom ohrození, tak si kľudne nechaj od cesty nejaké za vlasy pritiahnuté argumenty o tom, ako tvoje úbohé dieťa niekde v nočnej uličke nejaký blázon indoktrinuje že 1+1 je 3 a ono sa potom nedostane na vysokú školu a tak mu ten dezolát potenciálne ohrozuje budúcnosť.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader